Rob Druppers Running Academy

De Rob Druppers Running Academy heeft een hardloopspeciaalzaak op de begane vloer. In deze speciaalzaak vindt je alles op het gebied van hardlopen. Ons deskundig personeel met veel ervaring in de hardloopsport, als ervaringsdeskundige maar ook als trainers, staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Ook oud wereldrecordhouder, Europees kampioen en topsporttrainer Rob Druppers adviseert je graag in ons pand met een oppervlakte van 600 m2.

3-laans atletiekbaan met videoanalyse

Wij hebben in onze winkel een 3-laans atletiekbaan van 30 mtr waarop we een gespecialiseerde video loopanalyse maken. Deze afstand is belangrijk omdat we alleen dan je looppatroon goed kunnen beoordelen.

We zijn gespecialiseerd in oplossingen vinden voor lopers die juist elders niet kunnen slagen. Mocht het nodig zijn roepen we de specialisten erbij, waarmee we een nauwe samenwerking hebben binnen ons pand.

Of je nu aan het trainen bent voor een marathon of gewoon een rondje gaat rennen in het bos of op de weg, kies altijd voor de beste materialen. Dat kan in onze winkel aan de Europaweg 50 in Vleuten. Hier organiseren we ook clinics, (top)sport-conditietrainingen voor alle sporten en hardloop evenementen.

Voorkom blessures

De levensduur van hardloopschoenen is vooral afhankelijk van de vitaliteit van de tussenzolen en de daarin verpakte dempingsmaterialen. De kwaliteit daarvan neemt, naarmate ze gebruikt worden, steeds verder af. Zelfs als je ze niet gebruikt.
Gemiddeld gaat een hardloopschoen ongeveer 1000 tot 1200 kilometer mee of 12 tot 14 maanden.

Om blessures te voorkomen is het vooral bij beginnende lopers verstandig om je goed te laten voorlichten bij het kopen van hardloopschoenen.

Ook voor hardloopkleding en overige hardloopaccessoires kun je bij ons terecht.

Parkeren is GRATIS en doe je bij ons voor de deur

Met sportieve groet,

Het team van Rob Druppers Running Academy