Rob Druppers Running Academy

De Rob Druppers Running Academy heeft een hardloopspeciaalzaak op de begane grond. In deze speciaalzaak vindt je alles op het gebied van hardlopen. Ons deskundig personeel met veel ervaring in de hardloopsport, als ervaringsdeskundige maar ook als trainers, staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Ook oud wereldtopper, Europees kampioen en topsporttrainer Rob Druppers adviseert je graag in ons pand met een oppervlakte van 600 m2.

3-laans testbaan met videoanalyse

Wij hebben in onze winkel een 3-laans testbaan van 30 mtr waarop we een gespecialiseerde video opname maken. Deze afstand is belangrijk omdat we alleen dan jouw afrolpatroon en unieke voetstand goed kunnen beoordelen.

Tijdens onze openingstijden hoef je geen afspraak te maken voor  schoenadvies, wil je liever buiten de openingstijden dan kan dit uitsluitend op afspraak.

Of je nu aan het trainen bent voor een marathon of gewoon een rondje gaat rennen in het bos of op de weg, kies altijd voor de beste materialen. Dat kan in onze winkel aan de Europaweg 50 in Vleuten. Hier organiseren we ook clinics, (top)sport-conditietrainingen voor alle sporten en hardloopevenementen.

Voorkom blessures

De levensduur van hardloopschoenen is vooral afhankelijk van de vitaliteit van de tussenzolen en de daarin verpakte dempingsmaterialen. De kwaliteit daarvan neemt, naarmate ze gebruikt worden, steeds verder af. Zelfs als je ze niet gebruikt.
Gemiddeld gaat een hardloopschoen ongeveer 1000 tot 1200 kilometer mee of 12 tot 14 maanden.

Om blessures te voorkomen is het vooral bij beginnende lopers verstandig om je goed te laten voorlichten bij het kopen van hardloopschoenen.

Ook voor hardloopkleding en overige hardloopaccessoires kun je bij ons terecht.

Parkeren is GRATIS en doe je bij ons voor de deur

Met sportieve groet,

Het team van Rob Druppers Running Academy