Linda Peek – verkoopadviseur RDRA  en eigenaar Food & Running

Linda is voedingsdeskundige en hardlooptrainster. Binnen de Running Academy maakt ze een combinatie van haar passies: hardlopen en voeding. Ze adviseert je naar een verantwoorde levensstijl en coacht je desgewenst naar een fitter leven.

Voeding en bewegen hebben een grote invloed op jouw lichaam en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Binnen de Running Academy versterk ze het verkoopteam, adviseert en informeert ze klanten over het juiste schoeisel en kleding en is ze verantwoordelijk voor marketing aktiviteiten, social media en de nieuwsbrief.

Werkervaring

Haar werkervaring heeft ze uitsluitend opgedaan in sales funkties. Als account manager heeft ze gewerkt voor grote internationale bedrijven. In 2007 heeft ze Food & Running overgenomen.

Sporten hoort bij haar

Als 7 jarig meisje begon ze met volleybal en heeft dit jaren, ook landelijk, heel fanatiek gedaan. Op haar 19e is ze gestopt door een knieblessure. Hardlopen doet ze echter zonder problemen en past  qua sport ook het beste gezien de drukte van haar werk en gezin. Hardlopen kan altijd en overal.

Gepassioneerd hardloopster

Ze doet zelf aan bootcamp en (trial)running, geeft conditie- en krachttraining bij Dance Academy Woerden en geeft hardlooptraining op de atletiekbaan van AV Clytoneus.

Waar mogelijk geeft zij zich graag op voor een leuk loopevenement, al is het alleen maar om de sfeer te proeven. Het gezamenlijk bezig zijn met dezelfde passie geeft haar veel energie. Diezelfde energie en dynamiek ervaart zij binnen de Rob Druppers Running Academy.