Hardloopschoenen advies

Werkwijze

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Om een zo compleet mogelijk beeld van jou te kunnen schetsen zijn wij dus benieuwd naar jou als hardloper.
Wat zijn jouw hardloopambities, wat is jouw ervaring, heb je eventueel last van blessures of heb je hier last van gehad, op welke ondergrond loop je het liefst, ben je een ervaren loper of zelfs een (top)atleet?

Wat wij ook graag willen weten is jouw unieke afrolpatroon van je voeten. Onze Running Academy is uitgerust met een dertig meter lange testbaan met video opname. Deze geavanceerde technologie registreert jouw afrolpatroon en unieke voetstand.

Het mooie aan deze technologie is dat onze ervaren adviseur hier enorm veel informatie uit kan afleiden. Land jij op je hak, op je midvoet of voorvoet, heb jij een doorgezakte voet of een holvoet, proneer of supineer je,…

Zelfs het risico op bepaalde blessures (scheenbeenvliesontsteking, achillespees klachten, knieklachten, heup- of rugklachten) kunnen onze adviseurs hieruit afleiden.
De juiste schoenkeuze speelt een grote rol in het voorkomen van blessures. Goeie technische schoenen hoeven ook niet persé duur te zijn. Onze schoenen variëren tussen de € 120,00 en € 200,00.
Van alle grote bekende en kleine gespecialiseerde merken bieden wij enkel de door ons geselecteerde topmodellen aan.

Een analyse, uitgebreid persoonlijk advies zijn VOLLEDIG GRATIS bij aankoop van een paar schoenen. Dit is namelijk onderdeel van onze uitgebreide service en unieke manier van adviseren.
Mocht je nog even bedenktijd nodig hebben na onze analyse, dan wordt er € 25,- gerekend. Je ontvangt dan van ons een kassabon € 25,- die je binnen een week na de analyse nog kan gebruiken op aanschaf van de geadviseerde schoenen.

Groetjes Team RDRA

Bekijk onderstaand filmpje hoe wij te werk gaan tijdens een schoenadvies