Op de 1e etage van de Running Academy is EVE Food & Running gevestigd. Linda Peek, eigenaar, voedingsdeskundige en hardlooptrainster.

“(Sport)prestaties kunnen aanzienlijk verbeterd worden door de juiste voeding en het juiste moment van eten,
maar met juiste voeding zul je je ook fitter en sterker gaan voelen”.

Mijn naam is Linda Peek en ik ben eigenaar van EVE Food & Running. Binnen EVE heb ik 2 van mijn passies, nml hardlopen en koken (voeding), samengebracht.  In 2007 heb ik EVE overgenomen en hebben wij ons gespecialiseerd in het bereiden van o.a. dagverse maaltijden, warme en koude buffetten, hartige taarten, salades, tapas en borrelhapjes. Vers, eerlijk en heerlijk. Bij voorkeur biologisch, seizoensgebonden en produkten uit de streek.
Vanuit gezonde voeding en de liefde voor hardlopen ben ik mijn diensten gaan uitbreiden. Ik heb de opleiding hardlooptrainster afgerond en tevens de opleiding voedingsdeskundige. Vanaf 01 nov 2015 kun je daarom bij EVE Food & Running ook terecht voor (sportgerelateerde) voedingsadviezen. De naam zegt het eigenlijk al! EVE Food staat voor alles wat catering en voedingsadviezen betreft en EVE Running staat voor hardlooptraining en -clinics. Sport en voeding kunnen elkaar enorm versterken. Wil jij een fitter en gezonder leven dan coach ik je graag naar het gewenste resultaat…. Leefstijl verandering!

RUNNING

Voeding en hardlopen zouden hand in hand moeten gaan. Het kan elkaar enorm versterken, maar helaas is het andersom ook het geval als de keuze voor “ongezonde” voeding gemaakt wordt.

Hardlopen in combinatie met de juiste voeding is win win.

VOEDINGSADVIES

Wat is gezonde voeding? De meeste consumenten weten het niet meer. Heel begrijpelijk, want de supermarkt ligt vol met “gezonde en goede” voeding, die helemaal zo gezond niet blijkt. Claims als suikervrij of suikerarm, vetarm, eiwitrijk, light, minder vet, het verantwoord tussendoortje, enz brengt ons als consument aardig in verwarring. Zie jij door de bomen het bos niet meer en wil je echt terug naar gezonde voeding?

Ik maak je bewust van je huidige eetpatroon, ik leer je te koken met pure ingrediënten, weg met de kant en klaar producten en weg met de pakjes en zakjes.

Daarnaast geef ik voedingsadvies aan sporters. Om goed te kunnen presteren en te herstellen heb je de juiste voeding nodig in de juiste hoeveelheden.